Го обвинила сопругот милионер декa ја тепа за да му ги земе парите, а потоа тој објавил шокантно видео!

Loading...

Бизнисменот ја обвинил нејзе за кражба на накит во вредност од 2,1 милиони долари, а поранешната вереничка го обвинила него за насилство.Милионерот Скот Мичел објавил видео на кое прикажал како неговара поранешна вереница се удира себе си по глава и лицето како одговор на нејзините обвиненија дека ја злоставувал.
На видеото е прикажано како Мари Хант (45) се тепа сама себеси, а видетото е искористено во напнатата правна борба на овој пар.

Инаку, бизнисменот ја обвинил за кражба на накит во вредност од 2,1 милиони долари, кој наводно го земала од неговиот сеф по нивнотот раскинување минатото лето.
Таа тврдела дека милионерот бил насилен кон не и дека ја оставил во модринки и повреди,пред да ја откае венчавката во август.
Но адвокатот на милионерот тврди дека ова видео е доказ дека овие повреди вереницата си ги нанела сама на себе.

Милионерот Скот Мичел објавил видео на кое прикажал како неговара поранешна вереница се удира себе си по глава и лицето како одговор на нејзините о

loading...