Го оставила бебето само во када, а кога се вратила назад имала што да види!

Една мајка која го капела детето, отишла за момент до дневната соба за да земе камера и да го сними посебниот миг.Кога се вратила назад во тоалетот, имала што да види.
Нејзиното бебенце пливало како шампион! Децата обично имаат инстинкт за пливање во раното детство, кој по две години се губи и мора повторно да се учи.
Погледнете го ова неодоливо бебенце на дело:
Beba u kadi by virealityКога се вратила назад во тоалетот, имала што да види.
Нејзиното бебенце пливало како шампион! Децата обично имаат инстинкт за пливање во ра

Пронајдете не на следниве мрежи: