ГО ПОВИКАЛ НА ВЕЧЕРА човекот која ја силувал неговата 14-годишна ќерка, потоа…

36- годишен татко повикал на вечера 9 години постар маж кој е осомничен дека ја силувал неговата 14 – годишна ќерка. Она што следело е предмет на полициска истрага…Според пишувањата на медиумите во Индија, каде настанал случајот, таткото е обвинет дека го убил наводниот силувач на страотен начин.
Тој го врзал човекот, а потоа му ги запалил гениталиите, Исто така му го запалил и јазикот, користејќи загреани пипалки, а на крајот го задавил.

Случајот се случил во петок, а 36- годишниот човек наводно го планирал сето ова цели 2 месеци, откако се случило и силувањето на тинејџерката.
Откако го убил 45-годишникот, таткото сам отишол до полициската станица и се пријавил.
После тоа, патролата отишла на лице место и таму го затекнала безживотното тело.
– Направена е обдукција и известено е семејството на убиениот. Осомничениот е во притвор, а се спроведува и понатамошна истрага – наведуваат изворите од полицијата. Она што следело е предмет на полициска истрага…Според пишувањата на медиумите во Индија, каде настанал случајот, таткото е обвинет дека го убил н

Пронајдете не на следниве мрежи: