Го снимал езерото од далечина, но се ИЗБЕЗУМИЛ кога погледнал надоле!

Loading...

Вилијам Чепмен сакал да помине еден ден во прироада, па со чамец испловил кон јужниот дел на Андерсон Ајленд во Вашингтон.Недолго подоцна, тој забележал нешто во водата. Тоа биле орки, попознати како китови убијци.
Веднаш ја зграпчил камерата и снимил навистина прекрасна глетка. Кога погледнал во водата, тој веднаш станал сведок на неверојатен призор…
Погледнете:Недолго подоцна, тој забележал нешто во водата. Тоа биле орки, попознати како китови убијци.
Веднаш ја зграпчил камерата и снимил навистина

loading...
Loading...