Гори еден од најголемите хотели во Москва

Loading...

Гори еден од најголемите хотели во Москва  Пожар избувнал во хотелот „Космос“, еден од најголемите хотели во Москва. Снимката покажува дим кој излегува од кровот на овој луксузен хотел.
Евакуацијата е во тек, а итните служби рекле дека засега се евакуирани 230 лица, пренесув РИА Новости.
Според пишувањата на тамошните медиуми пожарот избувнал на 15 спрат. Пожар избувнал во хотелот „Космос“, еден од најголемите хотели во Москва. Снимката покажува дим кој излегува од кровот на овој луксузен

loading...
Loading...