Гостин ѝ СЕ НАФРЛИ на водителка среде емисија!

Италијанскиот комичар Џин Ноки, направи вистински скандал гостувајќи во емисија на италијанска телевизија.Тој во еден момент ѝ изјави љубов на водителката.
Но, тоа не му беше доволно, па стана и пријде и почна да ја бакнува.
Дури и целиот овој настап да бил исцениран, неговото однесување предизвика бура од реакции и коментари во јавноста.Тој во еден момент ѝ изјави љубов на водителката.
Но, тоа не му беше доволно, па стана и пријде и почна да ја бакнува.
Дури и целио

Пронајдете не на следниве мрежи: