Грабеж во Кина тргнал во погрешен правец

Loading...

Грабеж во Кина тргнал во погрешен правец  Шангајската полиција објавила видео од сигурносна камера во Кина, на која се гледаат двајца потенцијални разбојници и нивниот обид за кражба кој тргнал наопаку.
На овие разбојници не им одело се по планот. Погледнете како завршила мисијата: 
Шангајската полиција објавила видео од сигурносна камера во Кина, на која се гледаат двајца потенцијални разбојници и нивниот обид за кражба кој тр

loading...
Loading...