„Градник бандит“: Украл над 2000 парчиња долна облека!

Loading...

Еден Кинез со години крадел градници и гаќи. Она што е посебно интересно е дека тој ја криел долната облека на таванот, а сѐ било откриено кога таванот во неговиот стан се урнал од тежината.Крадецот, кој е познат само по името Тан (30), го нарекле уште и „градник бандит“, бидејќи во неговиот стан биле пронајдени преку 2000 пара гаќи и градници.
Овој Кинез од Гуангжи Жуанг, со години провалувал во становите од соседите додека тие биле надвор од своите домови. Наводно, тој го имал главниот клуч кој ги отклучува сите врати во зградата, но сѐ уште не е познато од каде го зел.
Тан ја признал вината и се правдал со тоа дека е психички болен, како и дека женската долна облека е негова опсесија.Крадецот, кој е познат само по името Тан (30), го нарекле уште и „градник бандит“, бидејќи во неговиот стан биле пронајдени преку 2000

loading...
Loading...