Граѓаните Со ПОРАКИ до СПАСОВСКИ

Loading...

Започна мирниот протест на граѓаните пред мвр гневни на интригите на техничкиот министер за внатрешни работи извикуваат пароли СПАСОВСКИ ОСТАВКА ! Започна мирниот протест на граѓаните пред мвр гневни на интригите на техничкиот министер за внатрешни работи извикуваат пароли СПАСОВСКИ ОСТАВКА ! 

 Започна мирниот протест на граѓаните пред мвр гневни на интригите на техничкиот министер за внатрешни работи извикуваат пароли СПАСОВСКИ ОСТА

loading...
Loading...