Х- Фактор: Го покажа задникот пред жирито!

На аудициите за британскиот Х-Фактор можеме да видиме се, но една натпреварувачка ги остави занемени жирито и гледачите на малите екрани.  Натпреварувачката Кајли Тејлор на аудицијата направи шоу за паметење. Таа прво ги шокираше сите кога ги симна панталоните и им го покажа задникот на кој го имаше истетовирано името на Сајмон Кауел, а потоа настана вистинска лудница откако таа запеа.
Кајли го презентираше хитот “My Immortal” од бендот “Evanescence” и ги воодушеви сите во студиото.
Погледнете го нејзниот настап, а скечот е на 4мин:18сек: 
Натпреварувачката Кајли Тејлор на аудицијата направи шоу за паметење. Таа прво ги шокираше сите кога ги симна панталоните и им го покажа задникот н

Пронајдете не на следниве мрежи: