Хаос на аеродромите во светот

Loading...

Неколку големи аеродроми ширум светот од утрово се во хаос откако целосно откажале комјутерските системи за пријавување.Пријавени се големи метежи на лондонските аеродром Гетвик, Шарл де Гол во Париз,  Реган во Вашингтон, Чанги во Сингапур, како и аеродромите во Јоханесбург и во Цирих.

Патниците со часови чекаат во ред и ги пропуштаат летовите бидејќи нивните имиња ги нема во системот, а причината за дефектот за сега е непознат.

Пријавени се големи метежи на лондонските аеродром Гетвик, Шарл де Гол во Париз,  Реган во Вашингтон, Чанги во Сингапур, како и аеродромите во

loading...
Loading...