Харис Џиновиќ го збуни Јутјуб

Loading...

Харис Џиновиќ е легенда. Знам дека е мошне популарен на овие простори. Но дека ќе успее да го збуни Јутјуб не ми се веруваше.
Или пак можеби јас не ја разбирам и класифицирам неговата музика соодветно. 
Имено, како што можете да видите Јутјуб ја нуди МУШТУЛУК на Хариса, помеѓу Ејсидиси, Гансенроузис и Нирвана. Ајде сеа? Кој е јанлаш? Може Јутјуб добро си ја завршил работата ама ние не разбираме…
Харис Џиновиќ е легенда. Знам дека е мошне популарен на овие простори. Но дека ќе успее да го збуни

loading...
Loading...