Хемиската формула за добар и успешен брак гласи…

Loading...

Хемиската формула за добар и успешен брак гласи -3КХемиската формула за добар и успешен брак гласи -3К
Во превод – заедничка кујна, каса и кревет!
Но некои мажи со текот на времето ги заменуваат со кафана, кладилница и комшивка!
А некои жени со козметичар, купување и колега!Хемиската формула за добар и успешен брак гласи -3К
Во превод – заедничка кујна, каса и кревет!
Но некои мажи со текот на времето г

loading...
Loading...