ХИТ: Ќе си пуштиш музика од автомобилот, и ќе си играш на тротоар!

Loading...

Па зошто да не, и тоа се случува, особено кога луѓето се „посебно весели“, но ова е посебна сторија, си пушти музика од својот автомобил во доцните часови, и си играше, т.е. „везеше“ на сред тротоар… ХИТ!Па зошто да не, и тоа се случува, особено кога луѓето се „посебно весели“, но ова е посебна сторија, си пушти музика од својот автомоби

loading...