Хит на интернет: No women, no drive…

Loading...

Нов хит на интернет!Неколку жени од Саудиска Арабија ризикувале да бидат уапсени и казнети поради тоа што во знак на протест возеле автомобил. Сето тоа го снимале и го поставиле на интернет.
Имено, во таа земја им е забрането на жените да возат.
За таа цел саудискиот комичар Хишам Фаген во знак на поддршка заедно со своите соработници сними иронична верзија од песната „No Woman, No Cry”.

 
Погледнете како тоа изгледаше
 
Неколку жени од Саудиска Арабија ризикувале да бидат уапсени и казнети поради тоа што во знак на протест возеле автомобил. Сето тоа го снимале и го

loading...
Loading...