ХИТ НА ИНТЕРНЕТ! Папагалот Ерик мрази брокули!

Loading...

Папагалот Ерик, упорно одбива да јаде брокули… Тој постојано пцуе и ги фрла од маса, кога ќе му ги послужат.Во видеото подолу, можете да го видите Ерик, кој сопственичката го тера да јаде брокули. Меѓутоа, тој одбива да ги јаде и низ низа пцовки, ги фрла од масата.
Погледнете го целото видео!Во видеото подолу, можете да го видите Ерик, кој сопственичката го тера да јаде брокули. Меѓутоа, тој одбива да ги јаде и низ низа пцовки, ги фрла

loading...