ХИТ НА ЈУТУБ: По вадењето на умникот се блокирал од анестезијата и си помислил дека е Бијонси!

Во еден момент толку се испаничил што ја прашал својата мајка каде му е срцето а таа му одговорила дека му ги извадиле само забите а не и срцето од градите.Тинејџерот Коди кој се враќал од забар малку со поматен ум најпрвин започнал да плаче бидејќи по операцијата не го дочекала Бијонси иако му ветила.
„Ме излажа“,ова го зборувал Коди во текот на возењето.
Покасно одлучил и да оди во Африла за да ја види Бијонси а во еден момент толку се еиспаничил што ја прашал својата мајка каде му е срцето.
На еден момент дури помислил и дека тој самиот е Бијонси.
Погледнете го видеото и видете што му се случува на Коди….

 
Тинејџерот Коди кој се враќал од забар малку со поматен ум најпрвин започнал да плаче бидејќи по операцијата не го дочекала Бијонси иако му ветила.

Пронајдете не на следниве мрежи: