Хит видео: Луд танц на лентата за трчање

Loading...

На многумина одењето во теретана им е напорно, а трчањето на лентата може да биде многу досадно и напорно.
Но, за еден креативен маж, одењето во фитнес центарот го претворил во мало шоу. Додека другите околу него гледаат во една точка и трчаат во место, тој секојдневно се забавува на лентата за трчање. Го изведува својот танц и тоа го прави перфектно и многу складно а се разбира и ужива.На многумина одењето во теретана им е напорно, а трчањето на лентата може да биде многу досадно и напорно.

loading...