ХИТ ВИДЕО: Ова девојче победи маринец во правење склекови!

Loading...

Нејзината брзина и неверојатниот број на склекови ги воодушевија присутните, но и корисниците на Фејсбук кои со брзина на светлината почнале да го споделуваат ова видео.Десетгодишната Кајлин го посрами професионалниот маринец, кога пред неколку дена на хуманитарна приредба во Вилмингтон го победила во правење склекови.
Маринецот веројатно се пријавил бидејќи мислел дека девојчето не може да му парира.
Но, нејзината брзина и неверојатниот број на склекови ги воодушевија присутните, но и сите луѓе кои го имаат видено ова видео.

Видеото беше објавено од наредник Кимберли Мунлеј.
Мајката на Кајлин им се заблагодарила на сите за пофалбите и рекла дека нејзината ќерка тренира во „Порт Сити Гимнастикс“, каде што напорно се труди да биде дел од Националниот олимписки тим на САД.
Десетгодишната Кајлин го посрами професионалниот маринец, кога пред неколку дена на хуманитарна приредба во Вилмингтон го победила во правење склек

loading...
Loading...