Хит видео: Сече лубеница за помалку од 30 секунди

Loading...

Неговата вештина за сечење лубеници ги воодушеви сите, па така видеото кое е поставено пред шест дена е прегледано неверојатни 3.675.000 пати.
Брзиот Мет Џонс стана ѕвезда на You Tube за само една недела. Имено, тој е работник во супер-маркет.
На видеото кое стана хит, тој сече лубеница за помалку од 30 секунди.
Во продолжение може да го погледнте видеото.
 Неговата вештина за сечење лубеници ги воодушеви сите, па така видеото кое е поставено пред шест дена е прегледано нев

loading...