ХИТ ВИДЕО: Зошто нема секс во државните фирми?

Loading...

Откако се обиде на свој хумористичен начин да ги претстави состојбите во државата кои доведоа до незадоволство на граѓаните, демонстрант од БиХ стана вистински интернет хит.Во голем број градови во Босна и Херцеговина вчера беа одржани протести на незадоволни граѓани каде имаше и повредени и уапсени, но жителите на државата очигледно не ја губат смислата за хумор.
Незадоволството на граѓаните почна во Тузла пред два дена, а вчера протестите се проширија и во други градови.
И во Бихаќ се солидаризираа со тузланци и излегоа на улица. Еден од нив понуди интересн одговор за локална телевизија во врска со вработувањата во државните фирми во БиХ со што стана хит на интернет.

Во голем број градови во Босна и Херцеговина вчера беа одржани протести на незадоволни граѓани каде имаше и повредени и уапсени, но жителите на држ

loading...
Loading...