ХОРОР: Киднапирале девојка од душевна болница и 3 дена ја силувале без престан!

Loading...

Исповед на душевно болна девојка не остави никого рамнодушен во регионот. Пред 16 години Белград го потресе грозоморен настан кога тројца мажи буквално извлекле девојка од душевна болница, по што со денови ја држеле во стан и ја приморувале на орален и анален секс.Она што предизвика најмногу гадење кај присутните во судницата беше тоа што едниот од виновниците рече дека со девојката се однесувале како со животно.
На муштериите им велеле: „Немојте денес, зафатена е цел ден, дојдете утре“.
За грабнување, киднапирање, силување и тортура врз душевно болната 25-годишна Маја И., е изречена казна од пет ипол години затвор. И нејзината поранешна цимерка учествувала во киднапирањето и планот на монструмите, поради што добила 10 месеци затвор.
Приказната почнала кога несреќната Маја ѝ поверувала на својата цимерка од душевната болница „Лаза Лазаревиќ“, дека ќе ѝ помогне да избега.
Ја пречекале трите момчиња, се согласила да тргне со нив, но тие ѝ приредиле хорор. Ја држеле три дена и наизменично ја силувале.Она што предизвика најмногу гадење кај присутните во судницата беше тоа што едниот од виновниците рече дека со девојката се однесувале како со живо

loading...