Хорор видео: Најдебелите жени во светот

Видеото кое ќе го погледнете може да предизвика страв, гадење, но и сожалување за состојбата на тие жени.На Јутјуб се појави видео, во кое се одбрани најдебелите жени во светот.
За многумина ова видео претставува вистински хорор, бидејќи се гледа една неверојатна трансформација на човечкото тело кое кај многумина буди страв, но и сожалување за луѓето кои живеат таков живот и секојдневно се борат со својата енормна тежина.
Некои жени имаат за цел да станат најдебелите жени во светото и со тоа да рушат рекорди, но некои жени едноставно се болни од болеста наречена дебелеење и секојдневно бараат спас во најразлични диети и вежби.
Видеото кое ќе го видите може да предизвика страв, гадење, но кај некои и сожалување за овие жени. На Јутјуб се појави видео, во кое се одбрани најдебелите жени во светот.
За многумина ова видео претставува вистински хорор, бидејќи се гле

Пронајдете не на следниве мрежи: