Хорор видео: Прават вино од мртви луѓе!

Loading...

Видеото кое се појави на интернет го потресе целиот свет.Станува збор за подготовка на вино од човечки лешеви.
Ова се случува во Либија од страна на џихадистите кои ги варат мртвите човечки лешеви и од нив прават вино.
Како што објави Фатима Або Аниран која се наоѓа на чело на Меѓународната асоцијација за демократија во Либија пронадјени биле и голем број н ферментирани лешеви – некои од нив биле и варени најверојатно за да се направи ова вино во кое има и многу хемикалии.
„Ова е само мала работа во споредба со сите кршења на правата на живите и мртвите тела во Либија. Целиот свет беше сведок на уништување на цели гробишта, како и на осакатување на лешеви“, додава Фатима.Станува збор за подготовка на вино од човечки лешеви.
Ова се случува во Либија од страна на џихадистите кои ги варат мртвите човечки лешеви

loading...
Loading...