Хорор во Ивањица: Маж по караница ја заклал сопругата!

Loading...

Околностите за крвавото злосторство се уште не се познати, а полицијата моментално врши увид и истражува што би можела да биде причината за убиството.Мишо Драшковиќ (63), од селото Шуме во општината Ивањица, денес околу 14.30 часот ја заклал сопругата Роксанда Драшковиќ (65).
Полицијата веднаш го уапсила.
Во моментов се врши увид на настанот и се истражува потенцијалниот мотив за убиството.Мишо Драшковиќ (63), од селото Шуме во општината Ивањица, денес околу 14.30 часот ја заклал сопругата Роксанда Драшковиќ (65).
Полицијата в

loading...
Loading...