Хороскоп: Ајварот за Девиците е ноќен кошмар, Рибите ги слушаат соседките!

Рак

Овие супер домаќинки зимницата ја прват пред се за своите деца па после за сите останати. Нивниот асортиман на зимници е различен и зависди од тоа што нејзините деца најповеќе сакаат. Постарите домаќинки Ракови можете да ги видите како по неколку пати во ладните есенски денови прават најразличен ајвар за секоја од своите ќерки или снаи посебно, па често, на крај ќе останат без своја зимница бидејќи ќе се преумораат помагајќи на другите.

Лав
За Лавиците, зимниците се само уште едно поле за докажување на своите вештини и способности. Тие се што ќе направат е најдобро и најубаво, а кога ќе ви биде понудено да ја пробате некоја од нејзините зимници, не се осудувајте да давате некакви негативни комнетари во смисла недостасува сол или слично. Често овие домаќинки купуваат зимница бидејќи се преголеми дами за да си ги оштетуваат своите нокти или кожата на рацете од лутите пиперки.

Девица

На овие домаќинки зимницата им е ноќен кошмар. Премногу се оптеретуваат со сите детали и совети од соседките, плашејќи се нешто да не расипат или да не избегаат од патот до перфекционизмот, па затоа на крај нивниот ајвар е најлош. Секогаш е недопржен и недоволно солен, бидејќи таквиот е штетен по здравјето. Можеби нема да биде вкусно, но бидете сигурни дека нивната зимница е најздрава за исхрана и најчиста.

Вага

Вагите се големи гурмани и сигурно дека нивниот ајвар или некоја друга зимница ќе биде највкусен и најдобар за изглед. Сето тоа ќе биде сложено во мали теглички добро украсени и обележани. Количините не им се важни, па затоа прават многу различни видови на зимница, но од се по малку. Сеседките често им се љубоморни на овие жени, бидејќи критиките од соседите (мажите) често се позитивни за најсипматичните домаќинки во зодијакот.

Пронајдете не на следниве мрежи: