Хороскоп: Ајварот за Девиците е ноќен кошмар, Рибите ги слушаат соседките!

Водолија

За Водолиите зимниците се само уште една глупост на традицијата. Овие домаќинки, ако може така да се наречат, ретко прават зимница, посебно не некоја која бара многу труд како ајварот. Но сепак доколку се нафатат тоа да го сторат, тоа ќе биде накоја зимница супер модерна надвор од сите традиции и норми, која ниту една соседка не може да ја направи. Најчесто, сите нови зимници кои се појавуваат со чудни имиња и се прават лесно, се измислени од овие иновативни домаќинки.

Риби

Овие домаќинки не се постојани во изборот, а најчесто тој е диктиран од соседките. Често знаат да ја згрешат зимницата, посебно ајварот, бидејќи безусловно ги прифаќаат советите од соседкте, па така во зависност со која соседка ќе ја почнат зимницата таква и ќе им испадне. Понекогаш може да се случи ајварот да испадне благ или пекмезот солен, само поради тоа што овие домаќинки се оптоварени со мислењето на другите и премногу рассеани, па лесно можат да погрешат околу зачините.

Пронајдете не на следниве мрежи: