ХРАБРОСТ ИЛИ ЛУДОСТ: Нема да поверувате со колкава брзина вози овој маж на патот Скопје-Тетово

Loading...

Може слободно да се рече дека овој Албанец поседува нерви од челик и неверојатна храброст, штом се осмели да вози со толкава брзина по снежниот пат на релацијата Скопје-Тетово.Алмакос објави видео на кое еден маж сними како вози со неверојатна брзина од 140 километри на час.
Не е на нас да коментираме за тоа колку е паметно да се вози со толкава брзина во вакви временски услови, но барем е добро да се слушне дека непознатиот маж сепак жив и здрав стигнал на саканата дестинација.
Погледнете го неговото каскадерско експериментирање:Алмакос објави видео на кое еден маж сними како вози со неверојатна брзина од 140 километри на час.
Не е на нас да коментираме за тоа колку

loading...
Loading...