Хумор: 82 господине… Колку? Па еве ти го автомобилот вози да видиме!

Loading...

Скриените камери понекогаш знаат да го изнервираат човек до бескрај, да не им влегуваме во кожата на „жртвите“, Босанците знаат како да го направат ова во хумор, мораме да признаеме и да им симнеме капа, еве што тие им коментираа на “полицајците од Скриена Камера“ откако овие ќе им кажеа дека возеле над 80км на час во тие тешки временски услови… 
 Скриените камери понекогаш знаат да го изнервираат човек до бескрај, да не им влегуваме во кожата на „жртвите“, Босанците знаат како да

loading...