И бил прв ден во градинка, а потоа дошол татко и по неа: Нејзината реакција морате да ја видите!

Вакво нешто слатко не сте виделе до сега, ова морате да го погледнете. Таткото дошол по својата ќерка во градинка а нејзината реакција воодушевила многумина.Ова слатко мало девојче го поминало својот прв ден во градинка. Гледано според реакцијата која ја направи кога нејзиниот татко се појави да ја земе, изгледа и дека не се забавувала нешто многу. Можеби не и се допаднале новите другарчиња или пак негувателката, не знаеме. Како и да е едноставно морате да ја видите нејзината преслатка и искрена реакција кога ќе го види татко и.Ова слатко мало девојче го поминало својот прв ден во градинка. Гледано според реакцијата која ја направи кога нејзиниот татко се појави да ја земе

Пронајдете не на следниве мрежи: