Идиот: Се фрли во водата а таму…

Момчето од Австралија заедно со своите пријатели беше на брод а во еден момент одлучи да направи целосно непромислен чекор. Имено, тој скокна во водата каде што пливаше ајкула. Сето тоа го сфати како шега игнорирајќи го фактот дека можеби и нема да преживее. 
За среќа не му се случи ништо бидејќи со молскавична брзина повторно се качи на бродот, но општо е познато дека ајкулата-тигар многу брзо ги напаѓа луѓето. 
Секако, малкумина би го направиле она што ова момче го направи и во секој случај тоа што го направи не е за пофалба, бидејќи секунди го делеа од трагедија. 
Погледнете го видеото и секако НИКОГАШ НЕ ГО ПРОБУВАЈТЕ ОВА.

 
 
Имено, тој скокна во водата каде што пливаше ајкула. Сето тоа го сфати како шега игнорирајќи го фактот дека можеби и нема да преживее.&nb

Пронајдете не на следниве мрежи: