Игорче Трпески му возврати на Жарко: Ве разбирам, вие и ништо друго немате направено во животот…

Коментаторот на ТВ Сител, популарниот Игорче Трпески, „без влакна на јазикот“ му одговори на Жарко „Еден на Еден“ за видеото во кое тој го имитира коментаторот на ТВ Сител. „Ги разбирам фрустрациите на неисполнетите ликови, кои во својот беден, мизерен, живот и немаат ништо друго направено, освен да “хејтаат“ се што ќе им дојде, бидејќи никогаш не успеале да остварат некоја од своите желби“ вели Трпески.
Инаку ова е реакција на коментаторот на ТВ Сител кон Жарко „Еден на Еден“, за видеото во кое тој го имитира коментаторот на ТВ Сител, исто така удри и по off.net и Трендо.
Извор/Фото: republika.mk„Ги разбирам фрустрациите на неисполнетите ликови, кои во својот беден, мизерен, живот и немаат ништо друго напр

Пронајдете не на следниве мрежи: