Играа, се прегрнуваа, тој ја допираше за задникот…Кејти Холмс и Џејми Фокс во врска?!

Loading...

Кејти Холмс и Џејми Фохтолку добро си поминале заедно на една журка во Хамптнс, што почнаа да предизвикуваат сомнежи дека се во врска.Кејти Холмс и Џејми Фохтолку добро си поминале заедно на една журка во Хамптнс, што почнаа да предизвикуваат сомнежи дека се во врска.
Една година по спектакуларниот развод од Том Круз, Kејти Холмс не даваше никакви знаци за љубовен живот. Но, неодамна е видена во Хамптонс, градско излетиште на најбогатите Њујорчани, како до зори танцува со ѕвездата на филмот „Џанго“, Џејми Фокс.
Се имало таму, прегратки, заведување и нежно допирање за задникот, но еден ден откако Перез Хилтон, озлогласениот блогер го објави ова, Кејти демантираше.
Повеќе на ТЗМ.МККејти Холмс и Џејми Фохтолку добро си поминале заедно на една журка во Хамптнс, што почнаа да предизвикуваат сомнежи д

loading...
Loading...