Им ги затвори устите на жири комисијата: Ја исмеваа поради изгледот а потоа останаа без текст!

Loading...

Ја исмеваа поради изгледот а потоа останаа без текст!Четиринаесет годишната учесничка на британскиот Икс фактор го изненади арогантното жири со својот глас. 
Имено, жирите кон ова девојче се однесуваше многу непрофесионално, ја исмеваше поради нејзиниот изглед, но девојчето им ја затвори устата со својот глас. Погледнете ја нејзината фантастична изведба. 

 
Четиринаесет годишната учесничка на британскиот Икс фактор го изненади арогантното жири со својот глас. 
Имено, жир

loading...
Loading...