Им течеле солзи од смеење: Го снимиле трапавиот крадец додека бега!

Loading...

Мажот, кој очигледно нешто украл од продавница во Флорида, не размислил за еден многу важен детаљ – кондицијата!Неговото трчање без никаков проблем, го следел обезбедувачот од продавницата, кога во еден момент „прснал“ од смеа, кога крадецот паднал на земја.
На крајот за малку ќе го прегазел автомобил, но едно е сигурно – не можел да избега!
Погледнете како изгледало тоа:Неговото трчање без никаков проблем, го следел обезбедувачот од продавницата, кога во еден момент „прснал“ од смеа, кога крадецот падна

loading...