Имаат 18 деца и им соопштуваат преубава вест!

Loading...

Су и Ноел Редфорд се горди родители  дури на осумнаесет деца!Наскоро треба да се роди деветнаесеттиот член од семејството.
Су решила на интересен начин да го организира погодувањето на полот на детето, што го собрала целото семејство во дневната соба и го прашала за мислење.
Видете ја реакцијата на децата!Наскоро треба да се роди деветнаесеттиот член од семејството.
Су решила на интересен начин да го организира погодувањето на полот на детето

loading...
Loading...