iPhone апликација од 900 евра: Можете ли да погодите што прави?

Loading...

Apple ја одобри апликацијата на компанијата i4software, која го носи името VizzyWig 4K и се продава по цена од 899 евра. Со тоа, оваа апликација стана една од најскапите на пазарот.Апликацијата е компатабилна само со iPhone 5s телефоните со меморија од 32GB и 64GB. Станува збор за видео-камера, која користи револуционерен метод за снимање и ви овозможува да создадете 4K видеа.

Повеќе на:gsm.mkАпликацијата е компатабилна само со iPhone 5s телефоните со меморија од 32GB и 64GB. Станува збор за видео-камера, која користи револуционерен мето

loading...
Loading...