Исчезна младо момче од Ресен

Loading...

Вчера во 10,00 часот во Полициска станица Ресен, е пријавено исчезнато момче. Имено 51- годишниот  Џ.И од Ресен пријавил дека на 12.02.2018 година од 07,00 од дома во непознат правец се оддалечил неговиот син 21-годишниот А.И, се вели во соопштението.
 
Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.Имено 51- годишниот  Џ.И од Ресен пријавил дека на 12.02.2018 година од 07,00 од дома во непознат правец се оддалечил неговиот син 21-годишн

loading...
Loading...