Испратиле русокоса во вселената со две кучиња. Од Земјата им се јавиле…

Loading...

Испратиле русокоса во вселената со две кучиња. Од Земјата им се јавиле:
– Шарко.
– Ав!Испратиле русокоса во вселената со две кучиња. Од Земјата им се јавиле:
– Шарко.
– Ав!
– Шарко притисни го зеленото копче!
Шарко го притиснал зеленото копче.
– Рекс.
– Ав!
– Рекс притисни го синото копче!
Рекс го притиснал синото копче.
– Русокоса.
– Ав!
– Не туку лај. Нахрани ги кучињата и не допирај ништо!Испратиле русокоса во вселената со две кучиња. Од Земјата им се јавиле:
– Шарко.
– Ав!
– Шарко притисни го зеленото копче!

loading...