Иван исцелител воскреснува кучиња

Loading...

Иван исцелител, ја демонстрираше својата моќ, со помош на шише полно вода.
Многумина македноци го нарекуваат „светско чудо.’’ Tој со помош на својата моќ, може и да воскреснува кучиња. Погледнете го видеото, како тој тоа го изведува.
 
 Иван исцелител, ја демонстрираше својата моќ, со помош на шише полно вода.
Многумина македноци го нарекуваат „светско чудо.’&rs

loading...
Loading...