Иванка Трамп со нова книга посветена на вработените жени

Ќерката на најуспешниот кандидат за претседател на САД, Трамп, ја најави својата нова книга, насловена: „Вработени жени: Редефинирање на правилата на успехот“.Младата претприемачка се пошегува на темата, велејќи дека книгата е нејзиното четврто дете.

Трамп, која е извршен заменик директор за набавки и развој на Организацијата Трамп, изјави: „Идејата за проектот дојде од убедувањето дека мораме да го промениме начинот на размислување околу жените и работењето. Оваа дебата е многу поголема од мене и навистина со нетрпение ги очекувам вашите мислења.“ Книгата има за цел да им помогне на младите жени да успеат: „Постојано се трудиме да ја инспирираме и да ја направиме помоќна наредната генерација на жени“.
Иако Иванка не е официјално дел од претседателската кампања на татко и, таа изјави дека целосно го поддржува.Младата претприемачка се пошегува на темата, велејќи дека книгата е нејзиното четврто дете.

Пронајдете не на следниве мрежи: