Избор за најголем лажго во светот

Loading...

На овој избор забранет е пристапот за политичарите и адвокатите бидејќи така натпреварот не би бил фер, смета организаторот на настанот. Изборот се одвива во едно мало место Santon Bridge во Англија.
Натпреварувачите имаат пет минути да им  ја раскажат својата убедлива лага на судиите.
Идејата за изборот доаѓа од желбата да му се оддаде почит на владетелот од 19 век, кој бил познат по своите измислени приказни.
 На овој избор забранет е пристапот за политичарите и адв

loading...