Изгледа како сосема обична торта но кога ја пресече со ножот…

Кој вели дека здравата храна не може да биде вкусна? Екипата од Јутуб каналот „ HowToCakeVideos “ ќе ви покаже како чекор по чекор да направите торта, но… не обична торта…Доколку  сте љубители на слатките а сакате да каснете нешто слатко кое воедно и не е штетно и може да ви ги намали калориите, тогаш ова видео е за вас,,,
Погледнете го видеото и направете ја оваа посебна и феноменална торта…Доколку  сте љубители на слатките а сакате да каснете нешто слатко кое воедно и не е штетно и може да ви ги намали калориите, тогаш ова видео

Пронајдете не на следниве мрежи: