ИЗЛЕЗЕ ВИДЕОТО ЗА EXIT AFTERMOVIE 2015

Егзит е музички фестивал кој се одржува еднаш годишно на Петроварадинската тврдина во Нови Сад, почнувајќи од 2000 година, и обично трае четири дена. Тој важи за еден од најголемите музички фестивали во југоисточна Европа. Exit и Sea Dance повторно се номинираа за најдобар европски фестивал, а во пресрет на гласањето, кое ќе трае до 12 ноември, го објавија новото официјално Aftermovie видео со едно од најдобрите детали од овогодинешното издание на ЕГЗИТ Aвантурата. Погледнете!Exit и Sea Dance повторно се номинираа за најдобар европски фестивал, а во пресрет на гласањето, кое ќе трае до 12 ноември, го објавија новото офиц

Пронајдете не на следниве мрежи: