Излупете го компирот за само 5 секунди!- Еве како!

Нема повеќе мачење со лупењето компири!Еве како да го излупите за само 5 секунди!
Кога е сварен префрлете го во чинија со ладна вода и почекајте 5 секунди!
Потоа извадете ја лушпата со потегот прикажан на снимката. Едноставно зарем не?Еве како да го излупите за само 5 секунди!
Кога е сварен префрлете го во чинија со ладна вода и почекајте 5 секунди!
Потоа извадете

Пронајдете не на следниве мрежи: