Извинување по повод објавениот текст „Шуга во скопските трговски центри“

Loading...

Почитувани, текстот со наслов „Шуга во скопските трговски центри“ кој што утрово беше преземен од друг портал и објавен кај нас е повлечен.Добивме официјална реакција од менаџментот на трговскиот центар Скопје Сити Мол (кој што беше наведен во споменатиот текст), кој наведува дека се работи за изречени груби невистини.
Тврдењата кои се објавени се шпекулативни и злонамерни со цел сериозно нарушување на угледот на трговскиот центар.
Редакцијата на Пулс24 се извинува на менаџментот, вработените во трговскиот центар и на своите редовни читатели за пласирањето на овие неточни информации.Добивме официјална реакција од менаџментот на трговскиот центар Скопје Сити Мол (кој што беше наведен во споменатиот текст), кој наведува дека се р

loading...
Loading...