Извонредно видео: Два големи лосови му го попречуваат патот на велосипедист во Норвешка!

Loading...

Сигурно и вие да бевте на негово место ќе го направевте истото…Погледнете го видеото…

Погледнете го видеото…

loading...
Loading...