Ја однела ќерката на фризер: Кога фризерката погледнала во нејзината коса, занемела!

Фризерките сигурно немаат лесна работа, особено кога се сретнуваат со муштерии кои не се грижат за сопствената хигиена…Карла Мендоза од Мексико, на својот Фејсбук поставила видео клип од својата ќерка во прилика кога ја однела на фризер.
Мислела дека тоа на нејзините пријатели ќе им биде интересно. Но клипот згрозил многу луѓе, што за кратко време станал вирален.
Погледнете за што се работи…
Карла Мендоза од Мексико, на својот Фејсбук поставила видео клип од својата ќерка во прилика кога ја однела на фризер.
Мислела дека тоа на

Пронајдете не на следниве мрежи: