Ја подготвувал просидбата осум месеци, а кога ќе го видите резултатот, ќе ви се насолзат очите!

Ирецот Гавин Фогарти решил да ја запроси својата девојка Клара, која изгледа е многу посебна девојка кога го инспирирала да го стори ова.Гавин ја подготвувал просидбата полни  осум месеци- секој  ден  за време на тој период снимал по некоја секунда од се што му се случувало со Клара.
Потоа сите ти  „совршени моменти“ ги споил во видео. На крај на видеото следело изненадување- Гавин ја запросил, а погледнете го само изразот на нејзиното лице…Гавин ја подготвувал просидбата полни  осум месеци- секој  ден  за време на тој период снимал по некоја секунда од се што му се случ

Пронајдете не на следниве мрежи: