Ја пресече пиперката со нож: После ОВА секогаш ќе се користите со овој ФЕНОМЕНАЛЕН ТРИК

Погледнете го ова видео и кога следен пат ќе готвите нешто со пиперки, применете го овој трик. Сечењето пиперки знае да биде прилично тешко. Тие од надвор изгледаат како да се полиени со восок, односно се многу тврди па треба добро да се намачите за да ги пресечете, а кога конечно тоа ќе го направите, нивните семки се растураат на сите страни.
За сета среќа тука е популарниот Youtuber Dave Hex да ви покаже супер едноставен начин како а ја исечете пиперката без никакви проблеми.
Погледнете го ова видео и кога следен пат ќе готвите нешто со пиперки, применете го овој трик. 

Сечењето пиперки знае да биде прилично тешко. Тие од надвор изгледаат како да се полиени со восок, односно се многу тврди па треба добро да се нама

Пронајдете не на следниве мрежи: